Hur jag hittar måndagsmotivationen!

Hej alla ♥
 
Måndag igen och dags för en ny vecka! En vecka som jag har sett fram emot och peppat för i flera månader. På torsdag vid lunch kompar nämligen jag och min sambo ut från jobbet och sätter oss på tåget mot Stockholm. Vi ska käka en massa god mat, turista, promenera på Djurgården men framförallt gå på konsert och se Imagine Dragons! Det är den enda musik vi båda tycker om, annars drar han mer mot klassisk rock och jag gillar R&B, så det ska bli så kul att göra detta tillsammans.
 
Efter konserten, som är på torsdag kväll, stannar vi kvar i Stockholm, checkar in på hotell vid Stureplan och tillbringar sedan hela fredagen i huvudstaden. Sa jag att jag är såå pepp? 
 
Den här veckan behöver jag med andra ord inte så mycket annat för att tycka att veckan kommer att bli fantastisk men om jag saknar motivation i början av veckan kör jag alltid med samma knep. Att välja att fokusera på det man har framför sig i veckan som man ser fram emot och tanka energi och glädje från det funkar alltid!
 
♥ Sätt dig på ett rofyllt ställe, gärna med en kopp kaffe eller te
♥ Tänk ut två eller tre saker som du ser fram emot att göra i veckan (typ ett träningspass du gillar, fika med en kompis, restaurang med din partner osv)
♥ Föreställ dig känslan dessa aktiviteter kommer att ge dig
♥ Använd den känslan för att motivera dig att sätta igång med dagen
 
Jag har också en mood board / inspirationssamling med bilder på Pinterest, som heter Wake Up! Min mood board tittar jag på dagligen för att få motivationen att flöda. Här trängs bilder på alltifrån olika resmål (just nu Öland & Paris ♥) eller en heldag i sängen med bra serier till ett hus vid havet, spa-dagar och min drömbil. 
 
Ha nu en helt fantastisk vecka!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: