Söndagsbrunch, spa & bff-dejt

Wow, vad den här helgen har känts lång! När jag vaknade igår (lördag) var jag helt säker på att det var söndag tack vare den härliga weekenden vi hade i Stockholm under torsdag-fredag. Det gjorde verkligen hur mycket som helst att komma iväg så, mitt i vardagen!
 
Igår hade jag en superlugn dag, läste och drack kaffe i sängen och började kolla på en ny Netflix-serie med min sambo. Även om jag älskar att hitta på saker och förgylla vardagen med roliga aktiviteter så är jag noga med balansen i livet, att varva energifyllda grejer med lugna dagar för att få återhämta mig. En perfekt vecka består, förutom jobb, av lika delar träning, tid med mina vänner, mysiga kvällar med min sambo och egentid, där jag ofta tar det väldigt lugnt ♥
 
Idag har jag varit iväg på en efterlängtad brunch på Ritz med min BFF Emily. När vi var klara med 3 portioner mat, efterrätt, två omgångar kaffe och massa prat om allt mellan himmel och jord så var det ingen annan kvar i hela restaurangen. Jag älskar verkligen brunchen på Ritz, de har ett stort bord med bara massor av vegetariska röror, sallader och marinerade grönsaker + lax, charkisar, revben, starka korvar, kex & ost och efterrätter. Yum Yum!
 
 
Efter brunchen slank jag iväg till Hagabadet, som jag lyxade till det med att skaffa medlemsskap hos för en dryg månad sedan. Jag vill att yoga & mindfulness ska bli en större del av mitt liv och på Hagabadet kör de ca 50 yogapass per vecka samt att spa ingår, så det passar perfekt. Jag spa-ade en dryg timme och åkte sedan hem med en massa ny energi som gjorde att jag äntligen orkade ta tag i att rensa ut min garderob som jag har skjutit upp alldeles för länge. 
 
All in all en helt perfekt helg som jag kommer att leva på länge! ♥
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: