Min helg i bilder - Marstrand, sommar & fruktsallad

Happy Monday! ♥
 
Sommaren bara fortsätter att leverera, i alla fall hos oss här på Västkusten! Hur har ni andra det? Hoppas att ni har njutit i helgen - solat, badat, ätit gott och bara njuuuutit.
 
I fredags var jag så trött efter en hel jobbvecka + konferens med jobbet så jag slocknade i soffan när jag kom hem, efter ett glas vin rosé på balkongen. Efter det svängde jag och min kille ihop en god middag och kollade på Designated Survivor på Netflix. Vi har precis börjat på andra säsongen och älskar den! ♥ Se, se, se!
 
Det blev alltså inte så mycket gjort på fredagen, men det gjorde inte så mycket eftersom vi drog iväg på lördagsutflykt till Marstrand när vi vaknade. Jag har inte varit där sedan jag gick i högstadiet men åh, vad underbart fint det är där. Dessutom finns det gott om klippor att sola och bad från, så att man slipper att trängas med alla andra människor.
 
 
Vi tog en långpromenad runt ungefär halva ön, delvis på klipporna, delvis på små grusstigar (som på bilden) och delvis genom en supermysig bokskog. Nästan hela tiden har man utsikt över havet, vilket jag älskar! Jag älskar att vara i naturen och att vara nära vattnet, det är så rofyllt. 
 
 
Efter typ 6 km promenad med bland annat den här helt fantastiska utsikten avslutade vi med en välförtjänt sen lunch på en restaurang i båthamnen, bland typiska hamnbutiker som Lexington, Sebago och Henri Lloyd. Hur klyschigt det än är så tycker jag ändå om känslan att gå runt bland alla fina båtar och spana på marin inredning. Någon dag skulle det vara SÅ mysigt att ha en liten stuga i skärgården. 
 
Vid 18-tiden åkte jag & min kille hemåt, lite mer solbrända och ganska trötta efter en lång dag i solen. Vi avslutade lördagskvällen med ännu mer Designated Survivor, fruktsallad och glass ♥ 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: